ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ο Πρωταγωνιστικός Προμηθευτής σας

ο Πρωταγωνιστικός Προμηθευτής σας

O Στρατηγικός συνεργάτης για κάθε επιχειρηματία
που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του,
δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες

H Η εταιρεία STAC IKE είναι μία Ελληνική εταιρεία που λειτουργεί από το 1989 με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής και δραστηριοποιείται στον χώρο προϊόντων καθαριότητας, συντήρησης υλικών, αποφρακτικών, προϊόντων γεωπονίας, όπως επίσης και προϊόντων pet shop.
Η μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα και αρίστης ποιότητας προϊόντα που κατασκευάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε, μας κάνει ο πρωταγωνιστικός προμηθευτής στα καταστήματα Γεωπονίας και είδη Χρωματοπωλείου.

Η εμπειρία μας στα pet shop σε προϊόντα περιποίησης, καθαρισμού και υγιεινής και σε συνδυασμό με την πολλή όρεξη για φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες για τους μικρούς μας φίλους, μας οδήγησαν στην δημιουργία μιας νέας σειράς, την MBF GOYRMET που αποτελείται από μπισκότα σε διάφορα σχήματα και γεύσεις, dental sticks, αποξηραμένα φιλετάκια κρέατος και πολλές άλλες λιχουδιές.
Επιλέγοντας πρώτες & βοηθητικές ύλες με αυστηρές προδιαγραφές από Έλληνες παραγωγούς, έχουμε στόχο οι καταναλωτές και τα κατοικίδια τους, να γνωρίσουν και να αναγνωρίσουν στα προϊόντα μας, φυσικές γευστικές απολαύσεις, γεμάτες νοστιμιά.